Sabor d'alberginia

Número: 
401
Tipologia: 
Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: 
En línia
Format. En línia (Camps específics): 
Data de consulta: 
dijous, 5 abril, 2018
Autoria i responsabilitat: 
Bertran, J.
Títol: 
Sabor d'alberginia
Peu d'impremta: 
Barcelona: Universitat Pompeu Fabra, 2014
Extensió: 
47 p.
Idioma/es emprats: 
Descriptors IP: 
Activitats productives, processos i tècniques
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Relació amb altres fitxes: 
Relació fitxes elements PCI: 
L'elaboració de productes pirotècnics al Penedès
Article revista/publicació periòdica (camps específics): 
Nom revista/publicació periòdica: 
Diversia
Número revista o publicació periódica: 
Núm. 6
Any publicació de l'article/part component de la publicació periòdica: 
2014
Mes publicació de l'article/part component de la publicació periòdica: 
novembre, 2014