Elaboració dels vins escumosos

Número: 
356
Tipologia: 
Llibre
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
URL catàleg: 

Núm. de registre CCUC:    .b28014674

Autoria i responsabilitat: 
Esquirol, M.
Títol: 
Elaboració dels vins escumosos
Peu d'impremta: 
Vilanova i la Geltrú: El Cep i la Nansa, 2002
Extensió: 
91 p.
Notes: 

Ubicació:  Biblioteca de Catalunya, Centre de Lectura de Reus, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Rovira i Virgili

Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
84-85960-64-5
Descriptors IP: 
Activitats productives, processos i tècniques
Descriptors temàtics: 
Relació amb altres fitxes: 
Relació fitxes elements PCI: 
L'elaboració del cava