El projecte d'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès es presentat al Consell d'Alcaldes de l'Alt Penedès  

dijous, 2 febrer, 2017 - 17:15

El dia 26 de gener de 2017, a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, la vicepresidenta de l'Institut d'Estudis Penedesencs i coordinadora del projecte del PCI del Penedès, Àngels Travé, va presentar aquest projecte a la reunió del Consell d'Alcaldes de l'Alt Penedès. A la reunió es van explicar els diferents aspectes d'aquest projecte d'Inventari per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de les quatre comarques penedesenques, fent èmfasi en la difusió dels elements vius més identitaris del territori, en la implicació de la ciutadania i les entitats en la realització del projecte i en la seva aplicabilitat tant a nivell cultural com social i econòmic. També es va comentar la manera com els diferents ajuntaments poden col·laborar en el projecte, especialment a través de convenis de col·laboració.

Des de l'Institut d'Estudis Penedesencs es preveu continuar fent presentacions del projecte d'Inventari, properament en el Consell d'Alcaldes del Baix Penedès.