De l'aiguardent al cava: el procés d'especialització vitivinícola a les comarques del Penedès-Garraf.

Número: 
56
Tipologia: 
Llibre
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
URL catàleg: 

 nº de registre CCUC: .b29613929

Autoria i responsabilitat: 
Colomé Ferrer, J.
Títol: 
De l'aiguardent al cava: el procés d'especialització vitivinícola a les comarques del Penedès-Garraf.
Edició: 
1a Edició
Peu d'impremta: 
Vilafranca del Penedès: El 3 de vuit, Ramon Nadal, 2003
Extensió: 
323 pàgs.
Notes: 

Inclou il·lustracions

Autors adicionals: Arnabat i Mata, R.; Saumell i Soler, A.; Giralt i Raventós, E.; Nadal Roquet-Jalmar, M.; Planas i Maresma, J.; Soler, R.; Valls Junyent, F.

Ubicació: Universitat de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Jaume I; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Pompeu Fabra.

Idiomes: 
Català
Número normalitzat: 
ISBN: 8493240532
Explicació breu del contingut del document: 

Gran volum dedicat a la evolució de la temàtica vitivinícola al Penedès. Fa especial referència a la importància de Vilafranca com a centre exportador de vi a les principals poblacions de l'Estat, així com les perspectives socials del tema empresarial i obrer.

Descriptors IP: 
Activitats productives, processos i tècniques
Descriptors temàtics: 
Descriptors geogràfics: 
Relació amb altres fitxes: 
Relació fitxes elements PCI: 
L'elaboració del cava