Corpus del Patrimoni Cultural Culinari Català

Número: 
407
Tipologia: 
Llibre
Format: 
En suport físic
Format. En suport físic (Camps específics): 
URL catàleg: 

Núm. de registre CCUC: .b51349243

Autoria i responsabilitat: 
Institut Català de la Cuina
Títol: 
Corpus del Patrimoni Cultural Culinari Català
Peu d'impremta: 
Barcelona: La Magrana, 2011
Extensió: 
511 p.
Notes: 

Ubicació:  Biblioteca de Catalunya, Centre de Lectura de Reus, Parlament de Catalunya, Universitat de Barcelona

Idioma/es emprats: 
Número normalitzat: 
978-84-8264-949-8
Explicació breu del contingut del document: 

El Corpus del patrimoni culinari català és l’inventari de receptes de cuina catalana més complert que existeix. Compta amb 1.136 entrades ordenades alfabèticament i per tipus de plat, i està adreçat tant a professionals del sector com a aficionats. La realització d‘aquesta obra, fruit de més de vuit anys d‘investigació, ha comptat amb la participació d‘experts de prestigi internacional, cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya.

Descriptors IP: 
Salut, alimentació i gastronomía
Descriptors geogràfics: 
Relació amb altres fitxes: 
Relació fitxes elements PCI: 
Carquinyolis i bufats