Vocabulari dels pastors
Amades, J. Barcelona. Institut d'Estudis Catalans, 1932
Tipologia: Revista
Format: En línia
Descriptors geogràfics: CATALUNYA |
Dossier Tècnic. Formació i Assessorament al sector Agroalimentari. Núm 68
Diversos autors Barcelona: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, 2014
Tipologia: Revista
Format: En línia
Hi trobem diversos articles centrats en el tema de l'alimentació d'oví: - "Presentació" per Joaqum Xifra Triadú, subdirector General de Ramaderia - "Valoració de les necessitats nutritives i alimentació pràctica d'ovins" per diferents autors. - "Els costos de l'alimentació del ramat oví a Catalunya" per Milán Sendra, M.J. i Caja López, G. - "Pasturatge selectiu de cultius amb petits remugants" er diversos autors - "Producció, qualitat nutritiva i càrrega ramadera de les pasturs intermèdies en zones de clima humit i subhumit a Catalunya" per Taüll Taüll, M. - "Programa oficial de control d'alimentació animal" per Folgueras Pastor, B. - "L'entrevista" a Francesc Batalla Camarasa, president de l'Associació de Productors d'Oví i Cabrum de Qualitat de Catalunya. Descriptors geogràfics: CATALUNYA |
L'Eixida (Gelida) Especial de Santa Llúcia
AAVV. Gelida: Lluís Valls i Jordi Llavina, 1987
Tipologia: Revista
Format: En suport físic
Descriptors geogràfics: Gelida |