Barques i fogons. Vilanova i Sitges
Tàpias, P.; Justafré, R. Tarragona: El Mèdol, 1991
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
El llibre fa referència a la tradició pesquera entre les localitats de Sitges i Vilanova i la Geltrú. A més, fa especial referència a la cuina més tradicional d'aquest territori. Descriptors geogràfics: Garraf |
Barques i fogons. De Vinaròs a Calafell
Vergés, G.; Gomis, R.; Gual, J. Tarragona: El Mèdol, 1990
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
L'obra fa referència a la tradició pesquera de les comarques que recorren la costa de Vinarós a Calafell, posant especial atenció a la gastronomia més tradicional. Descriptors geogràfics: Calafell |
El Pla del Penedès. Un municipi al cor de la comarca del Penedès històric
Llorac Santis, S. Vilanova i la Geltrú: El Cep i la Nansa, 2015
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
Descriptors geogràfics: Pla del Penedès, el |
La vida quotidiana a la vila de la Bisbal del Penedès
Gil i Riambau, Ll. La Bisbal del Penedès: Ajuntament de la Bisbal del Penedès, 2007
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
Relat de la vida al camp, la vida a la llar i la vida de relació. En aquest darrer apartat es fa referència a les festivitats religioses de la Bisbal del Penedès, a les festes populars, als aplecs, personatges populars i jocs i entreteniments. Descriptors geogràfics: Bisbal del Penedès, la |
Santa Fe del Penedès. Un municipi històric al cor del Penedès
Vendrell i Vendrell, R. Santa Fe: Ajuntament de Santa Fe del Penedès, 1994
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
Conté un capítol dedicat a la societat civil del municipi (associacionisme, grups populars i festes populars). També parla de l'activitat agrària i, com a anecdotari, del guariment dels malalts. Descriptors geogràfics: Santa Fe del Penedès |
Una Mirada sobre el Baix Penedès
Goig Soler, María Isabel; Lahoz Goig, Israel Creixell : [s.n], 2006
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
Muntanyes, cultius i mar al Baix Penedès. Inclou receptari i fa referència a la cultura del vi, de l'oli i la gastronomia pròpia del Baix Penedès. Descriptors geogràfics: Baix Penedès |
El libro de la respostería tradicional. Origen, historia, recetas y preparación de los mejores dulces y postres regionales de España
Ávila, J. Barcelona: Bonvivant, 2003
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
Descriptors geogràfics: CATALUNYA |
Corpus del Patrimoni Cultural Culinari Català
Institut Català de la Cuina Barcelona: La Magrana, 2011
Tipologia: Llibre
Format: En suport físic
El Corpus del patrimoni culinari català és l’inventari de receptes de cuina catalana més complert que existeix. Compta amb 1.136 entrades ordenades alfabèticament i per tipus de plat, i està adreçat tant a professionals del sector com a aficionats. La realització d‘aquesta obra, fruit de més de vuit anys d‘investigació, ha comptat amb la participació d‘experts de prestigi internacional, cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya. Descriptors geogràfics: CATALUNYA |