Cerca Recursos Documentals

(lloc de publicació, editorial, any)
(en tots els camps)

La matança del porc, estudi etnològic i sanitari en terres catalanes

Tipologia: Article de revista o part component d'una publicació periòdica
Format: En línia

En Xavier Fabregas i Pol Llonch van portat a terme un projecte de recerca antropològic i sanitari per estudiar la percepció dels propis actors d’aquesta activitat a Catalunya com la descripció de les bases tècniques de la matança. L’abast de l’objectiu descrit havia de permetre analitzar i compara les diferents tipologies de matança del porc des d’una metodologia pluridisciplinar de recerca. Van basar el treball en visites concertades amb entrevistes personals en les que es va passar un qüestionari a les persones que encara celebraven la matança.

Descriptors IP: Cerca creences, festes, rituals i ceremònies / Descriptors temàtics: matança
Descriptors geogràfics: CATALUNYA

Els embotits de Catalunya

Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural

Barcelona: Edicions 62: Generalitat de Catalunya, Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2010
Tipologia: Llibre
Format: En línia
Descriptors IP: / Descriptors temàtics: Embotit, matança
Descriptors geogràfics: CATALUNYA

D.O. Penedès

DO Penedès

Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En línia

Pàgina web on es pot consultar qualsevol aspecte relacionat amb la Denominació d'Origen Penedès, com per exemple les varietats de raïm i l'extensió d'aquestes. Els volums d'exportació de vi arreu del món, normatives de la D.O., cellers i caves existents...

Descriptors IP: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: PRODUCCIÓ I SUBSISTÈNCIA, Elaboració del vi
Descriptors geogràfics: CATALUNYA, PENEDÈS, EL, Anoia, l', Alt Penedès, Garraf, Baix Penedès

Las profesiones y oficios del vino

Caffelli, P.

Tipologia: Part component d'una monografia
Format: En línia

Blog on es pot consultar els oficis relacionats amb l'elaboració del vi.

Descriptors IP: Activitats productives, processos i tècniques / Descriptors temàtics: PRODUCCIÓ I SUBSISTÈNCIA, Elaboració del vi
Descriptors geogràfics: CATALUNYA, PENEDÈS, EL, Anoia, l', Alt Penedès, Garraf, Baix Penedès